Referenties

"Ik had wel eens gelezen over voetreflexologie en heb eigenlijk uit nieuwsgierigheid een afspraak gemaakt. Niet wetende wat voor effect dit op mij zou hebben! Veel meer dan ik dacht zelfs. Vaak val ik tijdens de behandeling even in slaap. Zo ontspannend werkt het op mij. Elke keer verheug ik me weer op de volgende behandeling. Ik ben een stukje onrust uit mijn lichaam kwijt en voel me meer in balans. Ik kan het iedereen aanbevelen!"
Astrid, 50 jaar

”Een behandeling bij Bernadette is voor mij elke keer weer een heerlijk relaxmoment. Eerst even een kopje thee, een lekker voetenbadje en een praatje, daarna mag je languit gaan liggen en gaat Bernadette aan de slag. Bij mij voelt het het grootste gedeelte van de tijd erg fijn aan, maar op sommige plekjes is het wat gevoeliger. Bernadette legt dan graag aan je uit waar die plek mee in verbinding staat en behandelt die dan vaak even langer, zodat het hopelijk iets van verlichting kan brengen op die gevoelige plek. Als ik wegga voel ik me meestal heerlijk ontspannen en probeer dat dan zolang mogelijk vast te houden."
Kim, 33 jaar

"Jouw behandelingen vind ik prettig. Geven rust en aandacht. In een fijne sfeer. Voor mij levert het een goede bijdrage op om tot 'herstel' te komen."
Evelyn, 52 jaar